Raspberry White Chocolate Popsicles


So you might have noticed we´re going POPSICLE over here.. (I just love lame phrases! lol!)

Se habrán dado cuenta de que estamos un poco "APOLARADOS" aquí..., jaja.


First I made brownie pops with popsicle sticks, then banana peanut butter chocolate popsicles and this time RASPBERRY WHITE CHOCOLATE POPSICLES!

Primero hice pops brownie (el enlace de aquí arriba) con palos para polos, luego polos de chocolate y crema de cacahuetes y plátano (el enlace de aquí arriba); y en esta ocasión POLOS DE FRAMBUESA CON CHOCOLATE BLANCO!




These are so easy to make, kinda healthy (you can omit the white chocolate if you want to make a 100% healthy version of it) and perfect for those warm summer days.. If you love the flavour combo of raspberries and white chocolate, like I do, these popsicles are perfect for you! Check out my raspberry white chocolate layer cake post for more inspiration :-)

Estos son tan fáciles de hacer, más o menos sanos (se puede omitir el chocolate blanco si desea hacer una versión 100% sana de la misma) y es perfecto para esos días cálidos de verano .. Si te gusta la mezcla del sabor de frambuesas y chocolate blanco, como a mí, estos polos son perfectos para vosotros! Echa un vistazo a un post anterior de layer cake de chocolate blanco y frambuesa (el enlace de aquí arriba) para más inspiración :-)



Raspberry & White Chocolate
POPSICLES

¡Clic aquí para ver/imprimir la receta en Español!


INGREDIENTS:
(makes 12 popsicles)

  • 450g frozen raspberries
  • 2 medium - large sized ripe bananas (cut into rings and frozen overnight)
  • 1 ½ teaspoon vanilla essence/paste
  • 2 heaped tablespoons white sugar/honey (for a more healthier version)
  • 150g chopped white chocolate (use with cocoa butter)
  • popsicle sticks

METHOD:

Blend the raspberries, bananas, sugar/honey, vanilla essence together until smooth (if you don´t like the pits of the raspberries like I do, you can blend the raspberries together first, sift it to get rid of the pits and then add it with the rest of the ingredients into the blender). Fill your molds ¾ of the way, add the popsicle sticks and freeze 3-4 hours (or even better overnight) until completely frozen. Fill your popsicles 100% with the melted white chocolate and re-freeze until the chocolate has set properly. To remove easily, hold the frozen popsicle mold under running hot water for a few seconds and the popsicle should come out very easily.



The next post will also be something popsicle related, but to give you a heads up.. it´s going to be much hotter here in my kitchen ;-)

La próximo post también habrá algo relacionado a los polos, pero para daros una pista .. va a ser mucho más calor aquí en mi cocina;-)



See y´all here, same place, for my next blog post :-) Happy Monday guys!!

Hasta la próxima por aquí, en el mismo lugar, para mi próxima entrada :-) Qué tengáis un feliz lunes chic@s!!






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